Kaip ištrinti naudotoją?

Ištrinti naudotoją Spin CRM sistemoje galimybės nėra. Norėdami, kad naudotojas nebegalėtų prisijungti prie sistemos galite deaktyvuoti jo prisijungimą prie sistemos. Deaktyvavus naudotojo prieigą prie sistemos, už jį mokėti nebereikės.  Naudotojo būsena bus pažymėta – Neaktyvus.

  1. Pasirinkite pagrindiniame meniu – Nustatymai;
  2. Naudotojų ir prieigos skiltyje pasirinkite skyrių Naudotojai;
  3. Ant norimo vartotojo paspauskite redagavimo mygtuką ;
  4. Laukelyje „Būsena“ pakeiskite į „Neaktyvus“;
  5. Paspauskite Išsaugoti.

Atsakingo asmens pakeitimas

Norėdami priskirti visus įrašus už kuriuos buvo atsakingas naudotojas – kitam naudotojui, jums reikia atlikti šiuos veiksmus:

  1. Pasirinkite pagrindiniame meniu – Nustatymai;
  2. Naudotojų ir prieigos skiltyje pasirinkite skyrių Naudotojai;
  3. Naudotojų nustatymuose, paspauskite nustatymų mygtuką , dešinėje pusėje, viršuje, po laukeliu „Paieška…“;
  4. Atsidarius sąrašui pasirinkite Atsakingo asmens keitimas;
  5. Atsidariusiame lange, kairiau pasirinkite naudotoją kurio įrašus norite perleisti, dešiniau kuriam norite perleisti visus įrašus ir spauskite Priskirkite naują naudotoją.
Ankstestis straipsnisNaujo darbuotojo pridėjimas
Kitas straipsnisMano profilis